skip to Main Content
۰۲۱۸۸۵۰۷۵۸۶

سندباکس گوگل چیست؟ راه کارهای خروج sandbox google

5/5 - (2 امتیاز)

سندباکس گوگل نوعی فیلترینگ از سوی موتور جستجوی گوگل است که ماهیتاً برای جلوگیری و تضعیف از پیشرفت سایت های اسپم شکل گرفته است، به نحوی که هر سایتی نتواند با تکیه بر روش های اسپم گونه به رتبه بالایی در عبارت یا کلمات کلیدی اصلی برسد.

با این حال همچون هر نوع روش هوشمند، سندباکس گوگل نیز ممکن است سایتی حتی با محتوای مناسب، لینک های ورودی صحیح و از همه مهمتر قرار گرفته در رنبه های بالای گوگل را دچار مشکل کند. در ادامه بیشتر به این مورد پرداخته ایم.

مدت زمان قرارگرفتن در سندباکس گوگل چقدر است؟

از آنجایی که سندباکس Google یک فیلتر تایید نشده است، هیچ اطلاعات دقیقی در مورد مدت زمان ماندگاری آن وجود ندارد. به طور گسترده اعتقاد بر این است که اثر سندباکس برای یک سایت تازه تاسیس چند ماه باقی می ماند و به طور بالقوه می تواند تا ۲ سال ادامه یابد.

به طور متوسط، به نظر می رسد که اثر sandbox حدود ۶ ماه دوام می آورد. در این مدت، هر چقدر هم که برای سئو سایت تلاش شود، سایت در صفحه اول نتایج گوگل قرار نمی گیرد.

بیشتر بدانید: روش های افزایش بازدید سایت

مدت زمان قرارگرفتن در سندباکس گوگل چقدر است؟

آیا گوگل وجود سندباکس خود را منکر می شود؟

گوگل هرگز اعتراف نکرده است که فیلتر سندباکس وجود دارد. به هر حال، برخی از اثرات سندباکس گوگل برای یک وب سایت تازه راه اندازی شده منطقی است.

یک سایت جدید به اندازه یک وب سایت قدیمی دارای اعتبار نخواهد بود، بنابراین ممکن است وب سایت های جدید باید مدت زمان مشخصی را در صفحات دیگر گوگل منتظر بمانند تا بتوانند رتبه بالایی کسب کنند. گوگل به جای اسم بردن از سندباکس، رتبه نیاوردن سایت های جدید را با موارد زیر توجیه می کند:

  • رقابت بالا: رقابت زیادی برای کلمات کلیدی وجود دارد و وب سایت شما قدرتی برای برتری از این رقبا ایجاد نکرده است.
  • کمبود محتوا: سایت تازه راه‌اندازی شما به اندازه سایت‌های با سابقه بیشتر محتوا ندارد، بنابراین فرصت زیادی برای ترافیک ارگانیک به وجود نیامده است.
  • بک لینک کافی نیست: بک لینک ها بخش مهمی از ایجاد اقتدار در الگوریتم گوگل هستند و این برای سایت های تازه تاسیس نقطه ضعف است.
  • سیگنال‌های کاربر وجود ندارد: سیگنال‌های کاربر شامل اقداماتی همچون کلیک کردن روی صفحات یا پرش از صفحات نیز در الگوریتم نقش دارند و وب‌سایت‌های جدید سیگنال‌های کاربر کافی برای رتبه‌بندی بالا در صفحات نتایج جستجو را ندارند.

به نظر می رسد سندباکس گوگل وجود دارد

با وجود انکار سرپوشیده گوگل، برخی از بازاریابان محتوا متوجه شده‌اند که حتی کلمات کلیدی خاص و کم رقابت و نام‌های صفحه‌های فردی در سایت‌های جدید، حتی پس از ایندکس شدن نیز ظاهر نمی‌شوند.

این باعث می‌شود که بسیاری همچنان بر این باور باشند که اگرچه یک سندباکس به طور رسمی توسط Google به رسمیت شناخته نشده است، اما هنوز وجود دارد.

چه سندباکس یک فیلتر واقعی در الگوریتم باشد یا عاملی برای عدم تمایل گوگل به تبلیغ سایت‌های غیرمعتبر، حقیقت یکسان است: وب‌سایت‌های جدید رتبه‌بندی دشواری خواهند داشت.

راه های تشخیص قرار گرفتن در سندباکس گوگل

راه های تشخیص قرار گرفتن در سندباکس گوگل

چند شاخص کلیدی وجود دارد که می تواند نشان دهد که وب سایت شما در سندباکس گوگل قرار دارد:

  • گوگل صفحات سایت را نمایش نمی دهد حتی زمانی که درخواست جستجو دقیقا عین عبارت آن صفحه باشد.
  • تمام اصول سئو را رعایت کرده اید اما باز هم نمایش داده نشوید.
  • صفحات و وب سایت های رقبا به طور مداوم بالاتر از شما قرار بگیرند.
  • سایر موتورهای جستجو مانند یاهو یا بینگ رتبه وب سایت شما را بسیار بالاتر ببرند.
  • ابزارهای سئو شما مرتباً رتبه سایت شما را بالاتر نشان بدهند.

آیا یک سایت قدیمی نیز می تواند در سندباکس گوگل گرفتار شود؟

تا اینجا هرچه درباره گوگل سندباکس گفتیم به سایت های تازه بالا آمده اشاره داشت. اما سایت های قدیمی نیز می توانند گرفتار این فیلتر غیررسمی گوگل شوند؟

بله! اگر شما وبسایتی داشته باشید که مدت ها فعالیت نداشته و حالا مجدداً فعال شده است، گوگل آن را به مثابه سایتی تازه بالا آمده تلقی خواهد کرد و ممکن است با همان مشکلاتی که ذکر شد روبرو شود.

راه های خروج از سندباکس گوگل

راه های خروج از سندباکس گوگل

اکنون که متوجه شدید گوگل سندباکس چیست و چرا برای وب‌سایت‌های تازه راه‌اندازی شده یا غیرفعال را دچار مشکل می کند، بیایید به برخی از استراتژی‌هایی که برای خروج از سندباکس گوگل جواب می دهد بپردازیم.

  • سرعت بخشیدن به ایندکس: پس از راه اندازی وب سایت، ایندکس شدن سایت شما مهمترین چیز برای شروع است. ثبت دامنه خود در کنسول جستجوی گوگل و ارسال نقشه سایت خود در قالب XML به گوگل می تواند به سرعت بخشیدن به روند ایندکس کمک کند.
  • دریافت ترافیک: ترافیک یک شاخص عالی برای نشان دادن اعتبار سایت است. با به دست آوردن ترافیک بالا در چند ماه اول فعالیت سایت خود، می توانید سریعتر از سندباکس خارج شوید. اگر بدانید سوشال سیگنال چیست و چه تاثیری در سئو دارد، می توانید بهتر این موضوع را مدیریت کنید.
  • استفاده از کلمات کلیدی دم دراز: با استفاده از کلمات کلیدی خاص، طولانی با رقابت کمتر، می توانید مخاطبان مختلف را هدف قرار دهید و به سایت خود کمک کنید تا در مقابل گوگل برجسته شود.
  • کیفیت در مقابل کمیت: وسوسه انگیز است که برای خلاصی از شر سندباکس گوگل، به سرعت شروع به انتشار حجم بالایی از محتوا کنید. با این حال، اگر بیش از حد و سریع مطالبی منتشر کنید، ممکن است Google آن را به عنوان هرزنامه در نظر بگیرد. پس وقت خود را صرف تمرکز بر کیفیت، نه کمیت محتوا کنید.

بیشتر بدانید: محتوای همیشه سبز چیست؟

نکته پایانی

در این مطلب سعی شد درباره این موضوع صحبت شود که سندباکس گوگل و راهکار خروج از آن چیست. همانطور که گفتیم، سندباکس گوگل فیلتری غیر رسمی است که سایت های جدید یا سایت های قدیمی کمتر فعال را دچار مشکل می کند.

برای خروج از سندباکس گوگل می توانید از استراتژی هایی همچون سرعت بخشیدن به روند ایندکس، دریافت ترافیک، استفاده از کلمات کلیدی خاص و سوشال سیگنال بهره بگیرید.