skip to Main Content
۰۲۱۸۸۵۰۷۵۸۶

سئوکار کیست؟

5/5 - (2 امتیاز)

همچون اکثر مشاغل در زبان فارسی، وقتی کسی در حرفه ای تخصص داشته باشد، پسوند کار درکنار نام شغل او قرار می گیرد. از این رو سئوکار کسی است که به اصول سئو از جمله تعریف کلمات کلیدی، طراحی سایت، تولید محتوا و مواردی از این دست تسلط دارد.

یک سئوکار باید به اصول و مراحل انجام سئو سایت و همچنین تولید و بازاریابی محتوا آشنایی داشته باشد تا بتواند بهترین رتبه جستجو را برای یک سایت فراهم کند.

مشخصه های یک سئوکار

یک فرد سئوکار باید به ابزارهای اصلی مدیریت محتوا از جمله وردپرس تسلط داشته باشد. علاوه بر این اشراف بالا به الگوریتم های گوگل (Google Algorithm) و موتورهای جستجو از جمله دیگر مشخصه های یک سئو کار حرفه ای است.

در نظر بگیرید که الگوریتم های گوگل هر از چند گاهی به روز رسانی می شوند، از این رو یک سئو کار باید نسبت به این آپدیت ها آگاهی داشته باشد زیرا فرآیند سئو نیز یک فرآیند مداوم است و انجام دهنده سئو باید جهت تداوم این روند بر تحولات موتورهای جستجو آشنایی داشته باشد.

بیشتر بدانید: انتخاب تیتر مناسب برای مطالب سایت

سئوکار و استراتژی ریزی برای سایت

سئوکار و استراتژی ریزی برای سایت

یکی از مهمترین کارهای فرد سئوکار تعریف استراتژی برای سایت است تا بتواند بر اساس آن وظایف خود را مشخص کند. در نتیجه از همان ابتدا با بررسی رقبا و همچنین چشم انداز کسب و کار متقاضی سئو، باید برنامه ریزی های لازم انجام شود.

تمام مراحل بعدی انجام سئو، پس از تعیین استراتژی سئو انجام خواهد شد و البته این استراتژی به مرور ممکن است پوست اندازی هایی نیز داشته باشد.

سئوکار و تعریف کلمات کلیدی

پس از مشخص شدن استراتژی های مرتبط با وبسایت، نوبت به تعریف کلمات کلیدی می رسد. برای این منظور باید وضعیت رقبا و کلمات کلیدی آن ها بررسی شود و پس از آن برای سایت متقاضی کلمه کلیدی تعریف خواهد شد.

فارغ از اینکه بالا آوردن سایت برای معرفی محصولی خاص باشد یا جذب ترافیک مخاطب، سئوکار کلمه هایی را تعریف خواهد کرد. طبیعتاً این کلمه ها مواردی است که بیشترین شانس جستجو را از سوی مخاطبین آتی سایت خواهد داشت.

سئوکار و تعریف کلمات کلیدی

وظایف سئوکار؛ تولید محتوا برای سایت

تولید محتوا از دیگر مواردی است که خود سئوکار یا تیم او در آن درگیر خواهند بود. پس از مشخص شدن کلمات کلیدی باید محتوایی بر پایه آن تولید شود. این محتوا باید منحصر به فرد و غیر کپی باشد.

علاوه بر این باید دارای لینک های داخلی و خارجی مناسبی باشد. تولید محتوا فقط به صورت نوشتاری نیست بلکه دامنه آن شامل پادکست، ویدیو، اینفوگرافی، موشن گرافی و… می شود.

بازاریابی محتوا و سوشال سیگنال

سئوکار به صورتی غیر مستقیم با بازاریابی محتوا درگیر خواهد بود. در حقیقت بازاریابی محتوا از خط مشیی پیروی می کند که سئو کار برای سایت می نویسد.

بر همین اساس باید شبکه های اجتماعی لازم فعال شوند و محتوا سایت در آن ها نیز به اشتراک گذاشته شود. همچنین تیم سایت باید در شبکه های اجتماعی فعال بوده و به یافتن بازار خود بپردازد و در مقاطع کارساز لینک های مرتبط با مطالب سایت را منتشر کند تا بتواند ورودی بیشتر و مشتریان بالقوه ای برای سایت فراهم کند.

وظایف سئوکار؛ تولید محتوا برای سایت

بررسی ترافیک و سرعت سایت

دیگر موردی که در سئو سایت نقشی حیاتی دارد و از سوی سئوکار پایش می شود، ترافیک ورودی به سایت و البته سرعت لود شدن صفحات آن است.

در صورتی که سرعت بارگذاری صفحات سایت پایین باشد، باید حتما آن صفحات را باز طراحی کرد زیرا سرعت پایین سبب فرار مخاطب از سایت خواهد شد. همچنین ترافیک ورودی به سایت باید بررسی شده و بر اساس آن محتوای بعدی تولید شود تا کاربران ورودی به مشتریان سایت بدل شوند.

بیشتر بدانید: روش های افزایش بازدید سایت

نکته پایانی

در این مطلب سعی شد درباره این موضوع صحبت کنیم که سئوکار کیست؟ طبیعتاً یک سئو کار حرفه ای باید به مواردی که گفته شد، به عنوان الفبای سئو، مسلط باشد.

در نهایت اینکه باید یادآور شد فرآیند سئو شامل اقداماتی مداوم است و به صرف زمان و هزینه نیاز دارد.